The Voice Of Holland – The Blind Auditions

31 jul

We hadden gratis VIP kaartjes gewonnen voor de Voice Of Holland The Blind Auditions! Dus samen met mijn moeder ging ik op pad naar Hilversum, en ik heb jullie een beetje meegenomen.

We vertrokken al vroeg van huis om er zeker van te zijn dat we op tijd waren. Op de heenweg was het erg regenachtig en het hield maar niet op. Ik vond de lucht zo mooi dat ik er een foto van maakte. Vooral het contrast met de donkere wolken, de lichte wolken en de blauwe lucht!

Eenmaal aangekomen waren we er veelste vroeg! De deuren gingen om 13.00u open en wij waren er al 11.30! Dus we hadden mooi tijd om even wat lekkers te eten. Tegenover de ingang zat een lunchroom-achtig iets en daar zijn we naar binnen gestapt. Daar hadden ze toch lekkere dingen! We kozen het bovenstaande.

Vanaf het Mediapark (want daar waren we) zagen we dit gebouw, het schijnt het NPO gebouw te zijn.. Het gebouw viel meteen op.. dat snap je 😉

Ook was hier de MAX studio, zo grappig om dat allemaal nu in het echt te zien! Op deze plek stapte trouwens ook Roel van Velzen uit een taxi en liep snel naar binnen, leuk om dat allemaal mee te maken!

Ook was er een haar- en make-up studio!

Toen het bijna 13.00u was mochten we dan eindelijk naar binnen en wat was het een warm welkom…

We hadden namelijk Vodafone VIP kaarten en we hadden dus een aparte ingang. We wisten toen nog niet wat ons te wachten stond.

We kregen een geel bandje om en ons werd verteld dat Vodafone een speciale ruimte had afgehuurd voor Vodafone gasten…

En wat voor’n ruimte!? WOW! Loungebanken, hang tafels, sfeermuziek en… gratis eten en drinken! Zo kon je onbeperkt drinken aan de bar halen, zoals fris, maar ook wijn en bier. Maar er was ook een lunch, ze hadden kip en zalm sandwiches en iets van een sausje?? Ik heb dat niet geprobeerd, maar wel een sandwich met kip.

Ze werden steeds bijgevuld, dus genoeg te eten. Mmm lekker hoor.

Na een tijdje daar gebleven te zijn, werden we naar de studio gebracht.. voordat we de studio in mochten, moesten we nog iets van een half uur wachten, pff en wachten duurt dan echt lang. Toen we eenmaal zaten begon de show ook gelijk. Eerst met een voorprogrammatje met een man die dingen vertelde. Hij was erg grappig en bracht de informatie erg ludiek. Er werden dingen weggegeven zoals cd’s en Swarofski sieraden! Helaas kregen wij niets, maar dat maakt niet uit.
En toen kwamen de coaches op, wat een leuke ervaring zeg! We zaten recht voor ze en tussen de audities door waren ze alleen maar aan het ouwehoeren, haha wat een stel!

Al met al hebben we een hele leuke dag gehad!

Ik denk dat de uitzending in het najaar wordt uitgezonden.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Bianca

5 Reacties to “The Voice Of Holland – The Blind Auditions”

  1. BeautyGlitter 1 september 2012 bij 10:47 #

    Wauw VIP! Lijkt me echt geweldig om dat mee te maken, volgens mij heb je het echt naar je zin gehad!

  2. thetasteofgoodlife 21 augustus 2012 bij 20:48 #

    superleuk da

  3. Comemoda 7 augustus 2012 bij 19:58 #

    Wat leuk om een keer mee te maken!

  4. Glossiequeen 31 juli 2012 bij 08:26 #

    Wat leuuk! :):) Als vip naar zo’n show haha!

    Liefs

Plaats een reactie