About

BIANCA

Op 19 januari 1993 werd ik geboren, mijn ouders noemde mij Bianca Hulstein. Ik was een lekker eigenwijs kind en ik wist precies wat ik wilde. Ik wist al vroeg dat ik iets met kinderen wilde gaan doen, terwijl ikzelf nog een kind was. Toen ik op 12 jarige leeftijd naar de middelbare school ging, heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, één daarvan is Sanne, de mede-eigenaresse van deze blog. We trokken veel met elkaar op, en toen we onze MAVO-diploma haalden, scheidde onze wegen. Sanne ging naar een hele andere school, maar we bleven contact houden. Ik twijfelde tussen, werken met kinderen, of werken in de wellness branche. Toch ging ik de opleiding ‘Pedagogisch Werk 4 Kinderopvang’ doen.

Rond mijn 16e begon mijn passie voor make-up. Ik ging wat experimenteren met make-up en ik kwam erachter dat ik het echt heel leuk vond. Ik ging me er steeds meer in verdiepen, en toen kwam ik ook de huidverzorging tegen. Heerlijk! In die paar jaar heb ik aardig wat spulletjes verzameld, en ben ik echt verslaafd aan beauty.

Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en heb ik mijn schooltijd afgerond, ik ben druk bezig met werk zoeken, maar er is maar weinig beschikbaar. Gelukkig heb ik mijn bijbaan nog wel.

 

Veel plezier op deze blog en als er vragen zijn kan er altijd worden gemaild.

Liefs, Bianca

Plaats een reactie